Tanitart és Paloma Masnou.

Vaig néixer a Barcelona al 1981. Sempre he estat creativa, dibuixant en petites llibretes. Abans d'entrar a la universitat per estudiar Belles Arts, vaig passar un any en una escola d'art contemporani, on vaig descobrir la tècnica que he utilitzat fins ara. Vaig estudiar Belles Arts, pintura. Després em vaig especialitzar en Gestió Cultural. I he participat en exposicions col·lectives i diversos projectes culturals.
M'encanta viatjar, perdre'm pel centre de les grans ciutats i descobrir racons inoblidables, caminar en silenci entre els llibres de grans biblioteques i petites llibreries, i conéixer bona gent.

A través de la pintura, volent imitar a la natura, creant vida de l'inert, tracto de parlar del món interior de l'individu, de la connexió del superficial amb el profund i misteriós. Espais que pretenen submergir-nos en l'oceà del nostre inconscient. Un món oníric on les fronteres entre la vida i la mort es dilueixen.

Tanitart es Paloma Masnou.

Nací en Barcelona en 1981. Siempre he sido creativa, dibujando en pequeños cuadernos. Antes de entrar en la universidad a estudiar Bellas Artes, estuve un año en una escuela de arte contemporáneo, donde descubrí la técnica que he utilizado hasta ahora. Estudié Bellas Artes, pintura. Después me especializé en Gestión Cultural. Y he participado en exposiciones colectivas y en diferentes proyectos culturales.
Me encanta viajar, perderme por el centro de las grandes ciudades y descubrir rincones inolvidables, caminar en silencio entre libros de grandes bibliotecas y pequeñas librerías, y conocer buena gente.

A través de la pintura, queriendo imitar a la naturaleza, creando vida de lo inerte, trato de hablar del mundo interior del individuo, de la conexión de lo superficial con lo profundo y lo misterioso. Espacios que pretenden submergirnos en el océano de nuestro inconsciente. Un mundo onírico donde las fronteras entre la vida y la muerte se diluyen.

Tanitart is Paloma Masnou.

I was born in Barcelona in 1981. I've always been creative, drawing in small notebooks. Before starting University to study Fine Arts I spent a year in a contemporary art school where I discovered the technique I still use nowadays. Once I was in Fine Arts Faculty of Barcelona, I focused in painting. Then I completed a master degree in Cultural Management. I have also participated in group exhibitions and several cultural projects.

I love to travel, to get lost in the center of big cities discovering unforgettable corners. I delight myself walking in silence between books in major and small libraries. I can't miss to spring open while meeting nice people.

Through my painting I dare to pretend resembling nature, creating a sort of life from the innert. I try to talk about the inner world of each individual, the connection through surface and indepth mysteries. Spaces which seek to plunge into our unconscious ocean are a dream world where boundaries between life and death dilute.


Breu curriculum vitae artístic

Membre de l'Associació MAV, Mujeres en las Artes Visuales.

 

Col·laborant amb la Fundació Mafre com a Gestora Cultural a les exposicions temporals a Barcelona des del 2017.

 

RESIDÈNCIES

 

2001-2002: Curs d’expressió artística a Metàfora (en residencia) (Barcelona).

 

EXPOSICIONS INDIVIDUALS

 

2016: Vital Spaces, sèrie: fotografía. Crisjoies. Manresa.

 

EXPOSICIONS COL·LECTIVES

 

2017: Participació a Air Fair Málaga, I Fira Internacional d'Art Contemporani, del 30 de juny al 2 de juliol de 2017.

2016: Bluebird, sèrie Vital Spaces: fotografía. Donació de la versió mini de 18x18 cm a la 40a exposició - subhasta benèfica a favor de l'AECC Catalunya contra el Cáncer a Manresa, Espai 7 - El Casino. Manresa. Venuda a la subasta!!!

2016: Red Mars Planet II, sèrie Vital Spaces: fotografía. Tramuntanart, Ajuntament del Port de la Selva. Girona.

2016: Vital Spaces, sèrie: fotografía. Araaa Market 2a edició. Manresa.

2008: Lunae: fotografía. 7è premi Climent Muncunill Roca. Aula del Museu Comarcal. Manresa.

2005: Micro-macro: fotografía. Col·lectiva Nadal 2005. Espai Rubiralta. Manresa.

2005: Micro-macro: fotografía. XIV Mostra d’Art. Sala Noble de l’Edifici del Rellotge. Diputació de Barcelona. Barcelona.

 

PUBLICACIONS

 

Escriptura:

2018:  col·laboració amb la Fundació Mafre  amb la publicació de tres articles: ¿Qué es coleccionar? i dos articles sobre l'obra de la fotógrafa de la col·lecció de la fundació, Graciela Iturbide: Autorretrato con serpientes, Oaxaca, México, 2006; y Nuestra Señora de las iguanas, Juchitán, México, 1979. I publicacions periòdiques sobre les exposicions de la Sala Casa Garriga Nogués a les xarxes socials vía Twitter.

2015: participat al projecte de Wikidones de La Bonne, de l'Escola Francesca Bonemaison de la Diputació de Barcelona, com a redactora de continguts d'art a la Viquipèdia en català. L'article sobre Leonora Carrignton, la pintora surrealista, ja està publicat.

2012: Han sel·leccionat un microconte meu a Twitter i l'han publicat un llibre "Te cuento un Tweet" a Chile.

2012: He participat al projecte «40+1», el llibre del Relatcrossing!, en el qual he escrit un relat encadedant juntament amb 39 companys més, que s'acaba de publicar al desembre del 2012, i al relat dels investigadors de la UOC "El laberint dodecaèdric" per mitjà de Twitter  a hihaviaunapiulada.uoc.edu publicat en paper.

 

 

 

 

Projecte Bessart dreams.

 

Contacta amb mi / Contacta conmigo / Contact me:

hola@tanitart.cat


contador de visitas